Indstillinger for e-mailkonto

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

For at fjerne en e-mail-konto fra enheden

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg kontoen, du vil fjerne.
    5. Tap på Slet konto > OK.

Sådan ændrer du, hvor ofte indbakken tjekkes

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Mail.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg kontoen du vil ændre hvor ofte indbakken tjekkes.
    5. Tap på Kontrolfrekvens > Hyppighed for kontrol, og vælg en indstilling.

Sådan anvender du en Ikke til stede-autosvar i en Exchange ActiveSync-konto

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Mail.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Vælg den EAS-konto (Exchange ActiveSync), du vil anvende Ikke til stede-autosvar for.
    4. Tap på Feriesvar.
    5. Træk skyderen ud for Feriesvar til højre for at slå funktionen til.
    6. Markér eventuelt afkrydsningsfeltet Indstil tidsinterval, og indstil tidsintervallet for autosvar.
    7. Indtast din Ikke på kontoret-meddelelse i feltets brødtekst.
    8. Tap på OK for at bekræfte.