Overførsel af apps fra Google Play™

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Google Play™ er Googles officielle onlinebutik, hvor du kan hente apps, spil, musik, film og bøger. Her findes både gratis apps og apps, du kan købe. Inden du begynder at hente filer fra Google Play™, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via ‎Wi-Fi‎ for at reducere udgifterne til datatrafik. Du kan finde flere oplysninger under Sådan tillader eller afviser du automatiske programopdateringer.

Note

Du skal have en Google™-konto for at kunne anvende Google Play™. Google Play™ er muligvis ikke tilgængeligt i alle lande og områder.

For at hente et program fra Google Play™

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Afspil lager.
    3. Find et element, du vil hente, ved at gennemse kategorierne eller vha. søgefunktionen.
    4. Tap på elementet for at få vist yderligere oplysninger, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Note

Til nogle apps kræves der adgang til data, indstillinger og forskellige af enhedens funktioner, for at de kan fungere korrekt. Du skal kun installere og give tilladelse til apps, du har tillid til. Du kan se tilladelser, der er givet til et hentet program, og også ændre deres status ved at tappe på programmet under Indstillinger > Apps.