Tilstanden "Forstyr ikke"

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan manuelt indstille din enhed til tilstanden "Forstyr ikke" og bestemme, hvor længe den skal være i denne tilstand. Du kan også forudindstille, hvornår din enhed automatisk skal gå til indstillingen "Forstyr ikke".

Sådan aktiverer du tilstanden Forstyr ikke

1. Træk statuslinjen nedad, hvis du vil have adgang til panelet Hurtige indstillinger.
    2. Søg efter og tap på Icn stat sys ringer do not disturb.
    3. Vælg en indstilling, og tap derefter på Udført.

Sådan skifter du hurtigt mellem tilstandene Forstyr ikke/Vibrering/Lyd

1. Tryk volumentasten op eller ned, indtil Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate eller Icn sony sound on vises.
    2. Tap på Icn sony stat sys ringer vibrate eller Icn sony sound on, hvis du hurtigt vil skifte mellem tilstandene Vibration/Lyd. Hvis du vil aktivere tilstanden Forstyr ikke, hvis du trykke volumentasten ned, mens du er i vibrationstilstand.

Sådan planlægger du tidsintervaller for tilstanden Forstyr ikke

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Vil ikke forstyrres > Automatiske regler.
    3. Vælg den tid eller begivenhed, der skal planlægges tidsintervaller for tilstanden Forstyr ikke for, eller tilføj en ny regel.
    4. Angiv det ønskede navn til reglen, og tap derefter på OK.
    5. Find og tap på Dage, markér afkrydsningsfeltet for de relevante dage, og tap derefter på Udført.
    6. Tap på Starttidspunkt, vælg en værdi, og tap derefter på OK for at justere starttidspunktet.
    7. Tap på Sluttidspunkt, vælg en værdi, og tap derefter på OK for at justere sluttidspunktet. Din enhed forbliver i tilstanden Forstyr ikke i det valgte tidsinterval.

Angivelse af undtagelser for tilstanden Forstyr ikke

Du kan vælge, hvilke typer meddelelser du vil tillade lyd fra i tilstanden Forstyr ikke, og du kan filtrere undtagelser ud fra de personer, meddelelserne kommer fra. De mest almindelige typer undtagelser er:
    • Hændelser og påmindelser
    • Opkald
    • Meddelelser
    • Alarmer

Sådan tillader du undtagelser i tilstanden "Forstyr ikke"

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Forstyr ikke > Kun tilladt i tilvalg Prioritet.
    3. Træk skyderen ud for den ønskede indstilling.

Sådan knytter du undtagelser til specifikke kontakttyper

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Forstyr ikke > Kun tilladt i tilvalg Prioritet.
    3. Tap på Opkald eller Beskeder.
    4. Vælg en indstilling.