Brug af datatrafik under rejser

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Når du rejser uden for dit hjemlige mobilnetværk, skal du måske anvende mobil datatrafik ved adgang til internettet. I de tilfælde skal du aktivere dataroaming på din enhed. Der kan blive opkrævet ekstra takster, når du aktiverer dataroaming. Det anbefales, at du på forhånd kontrollerer de relevante takster for dataoverførsel.

Note

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du muligvis logge på som ejer, dvs. som den primære bruger for at aktivere eller deaktivere data-roaming.

For at aktivere dataroaming

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Træk skyderen ved siden af Dataroaming til højre.

Note

Du kan ikke aktivere dataroaming, når mobil datatrafik er slået fra.