Sådan styrer du dataforbrug

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan holde styr på den mængde data, der overføres til og fra enheden via dine mobildata eller din ‎Wi-Fi‎-forbindelse i en given periode. Du kan f.eks. også få vist den datamængde, der bruges af de enkelte programmer. For data, der overføres via mobildataforbindelsen, kan du også indstille advarsler om og begrænsninger for dataforbrug for at undgå ekstra gebyrer.

Note

Hvis du justerer indstillinger for dataforbrug, kan du bedre styre dataforbruget, men det kan ikke garanteres, at du undgår at betale ekstra gebyrer.

Sådan slår du datatrafik til eller fra

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på skyderen ud for Mobildatatrafik for at slå datatrafik til eller fra.

Tip

Når datatrafik er slået fra, kan du stadig oprette Wi-Fi- og Bluetooth®-forbindelser.

Sådan indstiller du en dataforbrugsadvarsel

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Træk advarselslinjen til den ønskede værdi, hvis du vil indstille advarselsniveauet. Du modtager en advarselsbesked, når datatrafikmængden nærmer sig det niveau, du har indstillet.

Sådan indstiller du en grænse for mobildata

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Træk skyderen ud for Anvend mobildatabegrænsning til højre, og tap derefter på OK.
    5. Træk den røde linje for datagrænsen til den ønskede værdi for at indstille grænsen for forbrug af mobildata.

Note

Når dit dataforbrug når den indstillede grænse, slås mobildatatrafik på enheden automatisk fra.

Sådan styrer du individuelle programmers dataforbrug

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på den app, du vil styre forbruget for, og træk derefter skyderen ud for Begræns baggrundsdata for app til højre, og tap på OK.
    4. Tap på Indstillinger for app, og foretag de ønskede ændringer, hvis du vil have adgang til mere specifikke appindstillinger (hvis funktionen er tilgængelig).

Tip

Ydelsen af individuelle apps kan blive påvirket, hvis du ændrer relaterede indstillinger for dataforbrug.

Sådan kontrollerer du dataforbruget

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Vis Wi-Fi.
    4. Tap på fanen Wi-Fi for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via ‎Wi-Fi‎.
    5. Tap på fanen Mobil for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via en mobildataforbindelse.