Farvekorrektion

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Brug indstillingen Farvekorrektion til at justere, hvordan farver vises på skærmen for brugere, der er farveblinde, eller som har svært ved at skelne farver fra hinanden.

For at aktivere farvekorrektion

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger >Tilgængelighed > Rettelse af farve.
    3. Tap på tænd/sluk-kontakten.
    4. Tap på Korrektionstilstand, vælg herefter den relevante farvefølsomhed.

Note

Farvekorrektion er for nuværende en eksperimentel funktion, og kan påvirke din enheds funktionalitet.