Samling

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort.

Isætning af dækslet til SIM- og hukommelseskortet

Sådan isætter du nano-SIM-kortet

Note

Træk ikke mærkatbakken ud sammen med SIM-kortholderen.

1. Åbn dækslet over åbningen til nano-SIM-/hukommelseskortet.
    2. Træk holderen med nano-SIM-kortet ud ved hjælp af en fingernegl.
    3. Anbring nano-SIM-kortet i den rigtige retning, så den sidder godt fast, som vist på billedet.
    4. Sørg for, at kortet sidder vandret i holderen.
    5. Sæt holderen i åbningen, og luk derefter dækslet.

Note

Hvis du trækker nano-SIM-kortholderen ud, mens enheden er tændt, genstartes enheden automatisk.

For at isætte et hukommelseskort

1. Åbn dækslet til åbninger til nano-SIM-kort og hukommelseskort.
    2. Anbring hukommelseskortet i hukommelseskortets åbning. skub derefter hukommelseskortet helt ind i åbningen, til du hører en klikkende lyd.
    3. Luk dækslet.

Note

Sørg for, at du isætter hukommelseskortet i den korrekt retning.

Sådan fjerner du nano-SIM-kortet

Note

Træk ikke mærkatbakken ud sammen med SIM-kortholderen.

1. Åbn dækslet over åbningen til nano-SIM-/hukommelseskortet.
    2. Træk holderen med nano-SIM-kortet ud ved hjælp af en fingernegl.
    3. Fjern nano-SIM-kortet, og indsæt herefter holderen igen.
    4. Sæt holderen i åbningen, og luk derefter dækslet.

Note

Hvis du trækker nano-SIM-kortholderen ud, mens enheden er tændt, genstartes enheden automatisk.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

1. Sluk enheden, eller fjern hukommelseskortet under Indstillinger > Lager og hukommelse > Icn sony key menu > Avanceret > Lagerplads > Icn sony eject3 ud for SD-kort. Åbn derefter dækslet til åbningerne til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter hurtigt.
    3. Træk hukommelseskortet helt ud, og fjern det.
    4. Luk dækslet.