Programoversigt

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5
    Icn sony app alarm

Brug programmet Alarm og ur-programmet til at indstille forskellige former for alarmer.

Icn sony app chrome

Brug webbrowseren til at navigere og se websider, håndtere bogmærker og tekst og billeder.

Icn sony app calculator

Brug programmet Regnemaskine til at udføre grundlæggende beregninger.

Icn sony app calendar

Brug kalenderprogrammet til at holde styr på begivenheder og håndtere dine aftaler.

Icn sony app camera

Brug kameraet til at tage fotos og optage videoklip.

Icn sony app phonebook

Brug kontaktprogrammet til at administrere telefonnumre, mailadresser og andre oplysninger om dine kontakter.

Icn sony app downloads

Få adgang til de hentede programmer, dokumenter og billeder.

Icn sony app email

Brug mailprogrammet til at sende og modtage mails både via din private konto og din virksomhedskonto.

Icn sony app radio

Gennemse og lyt til FM-radio-stationer.

Icn sony app gallery

Brug programmet Album til at få vist og arbejde med dine fotos og videoer.

Icn sony app gmail

Brug Gmail™-programmet til at læse, skrive og organisere mails.

Icn sony app google search

Søg efter oplysninger på enheden og på internettet.

Icn sony app google maps

Få vist din aktuelle placering, søg efter andre placeringer, og beregn ruter vha. Google Maps™.

Icn sony app market place

Brug Play Store™-programmet til at hente gratis eller købte apps til enheden.

Icn sony app messaging

Brug programmet Meddelelser til at sende og modtage sms'er og mms'er.

Icn sony app movies

Brug programmet Video til at afspille video på enheden og dele indholdet med vennerne.

Icn sony app music player

Brug programmet Musik til at organisere og afspille musik og lydbøger.

Icn sony app weather new

Brug programmet Vejr til at få vist vejrudsigten.

Icn sony app dialer

Foretag telefonopkald ved at taste nummeret manuelt eller vha. funktionen Smart Dial.

Icn sony app settings

Optimer indstillinger, så de passer til dine krav.

Icn sony app google talk

Brug Hangouts™-programmet til at chatte med venner online.

Icn sony app youtube

Brug YouTube™ til at dele og få vist videoer fra hele verden.

Icn sony app support

Brug Support-programmet til at få adgang til brugersupport direkte i enheden. Du kan f.eks. få adgang til en brugervejledning, oplysninger om fejlfinding samt tip og tricks.

Note

Visse programmer understøttes eller vises ikke af alle netværk og/eller tjenesteudbydere i alle områder.