menuen Album på startskærm

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Fra menuen for Album på startskærmen kan du gennemse alle dine fotoalbummer, herunder fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera ved brug af specialeffekter, og indhold, som du har delt online via tjenester som PlayMemories Online, Picasa™ og Facebook. Når du først er logget på sådanne tjenester, kan du håndtere indhold og få vist onlinebilleder. Fra programmet Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold, f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth®-teknologi og mail.

Oversigt over menuen Album på startskærm
    1 Få vist fotos og videoer ved hjælp af tjenesten PlayMemories Online
    2 Gå tilbage til hovedskærmen i programmet Album for at se alt indhold
    3 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    4 Få vist alle videoer, der er gemt på din enhed
    5 Få vist dine fotos i kort- eller globusvisning
    6 Få vist fotos og videoer, som du har skjult
    7 Få vist alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera ved brug af specialeffekter
    8 Få vist alle fotos og videoer, der er gemt på enheden i forskellige mapper
    9 Få vist fotos og videoer på enheder på samme netværk
    10 Åbn indstillingsmenuen for programmet Album
    11 Rul op eller ned for at få vist indhold
    12 Åbn internetsupport

Note

Tjenesten PlayMemories Online er ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Album, og tap derefter på Icn sony app calendar l.
    3. Tap på den ønskede onlinetjeneste, og følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
    4. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
    5. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.