Alarm og ur

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan indstille én eller flere alarmer og anvende en hvilken som helst lyd, du har gemt på enheden, som alarmsignal. Alarmen lyder ikke, hvis enheden er slukket.

Det klokkeslætsformat for alarmen, der vises, er det samme som det format, du vælger for de generelle klokkeslætsindstillinger, f.eks. 12 timer eller 24 timer.

Alarmoversigt

1Få adgang til startskærmen for alarmer
    2Få vist et verdensur, og juster indstillingerne
    3Få adgang til stopursfunktionen
    4Få adgang til timerfunktionen
    5Få vist indstillingerne
    6Åbn indstillingerne for dato og klokkeslæt for uret
    7Slå en alarm til eller fra
    8Tilføj en ny alarm

Sådan indstiller du en ny alarm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Ur.
    3. Tap på Icn sony calendar alarm add.
    4. Tap på Klokkeslæt, og vælg den ønskede værdi.
    5. Tap på OK.
    6. Rediger evt. andre alarmindstillinger.
    7. Tap på Gem.

Udskydelse af en alarm, når den lyder

• Tap på Udskyd.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Træk Icn sony stat notify alarm til højre.

Tip

Hvis du vil slå en udskudt alarm fra, kan du også trække statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet og derefter tappe på Icn sony stat notify alarm.

Sådan redigerer du en eksisterende alarm

1. Tap på Ur på startskærmen.
    2. Tap på Alarm, og tap derefter på den alarm, der skal redigeres.
    3. Foretag de ønskede ændringer.
    4. Tap på Udført.

Sådan slår du en alarm til eller fra

• Åbn programmet Clock, og træk derefter i skyderen ud for alarmen for at slå alarmen til eller fra.

Sletning af en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, berør derefter og hold på den alarm, du vil slette.
    2. Tap på Slet alarm, og tap derefter på Ja.

Sådan indstiller du lyden for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Alarmlyd, og vælg en indstilling, eller tap på Icn sony browser add, og vælg en musikfil.
    3. Tap på Udført, og tap derefter på Gem.

Tip

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du justerer lydstyrken for en alarm, under Lydstyrke og indstillinger .

Sådan justerer du lydstyrken for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Træk skyderen for lydstyrke under Alarmlydstyrke til den ønskede position.
    3. Tap på Gem.

Sådan indstiller du en tilbagevendende alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Gentag.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de relevante dage, og tap derefter på OK.
    4. Tap på Gem.

Sådan aktiverer du vibreringsfunktionen for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Markér afkrydsningsfeltet Vibrér.
    3. Tap på Gem.

Sådan angiver du funktionsmåden for tasterne på siden

1. Åbn appen Alarm og ur, og vælg derefter den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Adfærd for sidetaster, og vælg derefter den ønskede funktionsmåde for tasterne på siden, når du trykker på dem under alarmen.
    3. Tap på Gem.