Flytilstand

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

I flytilstand er net- og radiomodtagerne slukket for at undgå at forstyrre følsomt udstyr. Men du kan stadigt spille spil, lytte til musik, se videoer og andet indhold, så længe indholdet er glemt på hukommelseskortet eller det interne lager. Du kan også få besked om alarmer, hvis alarmer er aktiveret.

Tip

Batteriforbruget reduceres når Flytilstand er slås til.

Sådan slår du Flytilstand til

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger.
    3. Træk skyderen ud for Flytilstand til positionen TIL.