Tilføjelse af medicinske oplysninger og kontaktoplysninger til nødstilfælde

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan tilføje og redigere oplysninger til nødstilfælde (ICE – In Case of Emergency) i appen Kontakter. Du kan indtaste medicinske oplysninger om f.eks. allergier og anvendt medicin samt oplysninger om pårørende og venner, der kan kontaktes i nødstilfælde. Efter opsætning er der adgang til ICE-oplysningerne via sikkerhedslåseskærmen. Det betyder, at selvom skærmen er låst, f.eks. med en PIN-kode, et mønster eller en adgangskode, kan andre alligevel få adgang til oplysningerne.‎

ICE-oversigt – In Case of Emergency (i nødstilfælde)

1 Gå tilbage til hovedskærmbilledet Kontakter.
    2 Få vist flere indstillinger
    3 Vis dine medicinske og personlige oplysninger som en del af ICE-oplysningerne
    4 Medicinske oplysninger
    5 ICE-kontaktliste
    6 Opret nye ICE-kontakter
    7 Brug eksisterende kontakter som ICE-kontakter

Sådan får du vist dine medicinske og personlige oplysninger som en del af ICE-oplysningerne

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på ICE – In Case of Emergency (i nødstilfælde).
    3. Tap på Icn sony key menu, og markér derefter afkrydsningsfeltet Vis personlige oplysninger.

Sådan indtaster du dine medicinske oplysninger

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på ICE – In Case of Emergency (i nødstilfælde).
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Rediger oplysninger om medicin.
    4. Rediger de relevante oplysninger.
    5. Tap på GEM, når du er færdig.

Sådan tilføjer du en ny ICE-kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på ICE – In Case of Emergency (i nødstilfælde), og tap derefter på Icn sony creat new ice contact.
    3. Hvis du har synkroniseret dine kontakter med en eller flere konti, og du tilføjer en kontakt for første gang, skal du vælge, hvilken konto du vil føje kontakten til. Alternativt kan du tappe på Ingen backup, hvis du kun vil anvende og gemme denne kontakt på enheden.
    4. Indtast eller vælg de relevante oplysninger for kontakten.
    5. Tap på GEM, når du er færdig.

Note

ICE-kontakten skal som minimum indeholde et telefonnummer, som kan benyttes i nødstilfælde. Hvis enheden er låst af en sikkerhedsskærmlås, er det kun telefonnummeret til ICE-kontakten, der kan ses, selvom der er indtastet andre oplysninger om kontakten i appen Kontakter.

Sådan anvender du eksisterende kontakter som ICE-kontakter

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på ICE – In Case of Emergency (i nødstilfælde), og tap derefter på Icn sony use existing contact ice.
    3. Markér de kontakter, du vil anvende som ICE-kontakter.
    4. Tap på Færdig, når du er færdig.

Note

De valgte ICE-kontakter skal som minimum indeholde et telefonnummer, som kan kontaktes i nødstilfælde. Hvis enheden er låst af en sikkerhedsskærmlås, er det kun telefonnummeret til ICE-kontakterne, der kan ses, selvom andre oplysninger er indtastet om kontakterne i appen Kontakter.

Sådan gør du ICE-oplysninger synlige fra sikkerhedslåseskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på ICE – In Case of Emergency (i nødstilfælde).
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Markér afkrydsningsfeltet ICE på låseskærm.

Note

Som standard er dine ICE-oplysninger synlige fra sikkerhedslåseskærmen.

Sådan aktiverer du opkald til ICE-kontakter fra sikkerhedslåseskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på ICE – In Case of Emergency (i nødstilfælde).
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér opkald i ICE.

Note

Nogle netværk- og/eller tjenesteudbydere understøtter muligvis ikke ICE-opkald.