Tilføjelse af geografiske placeringer til dine fotos

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Aktivér funktionen Gem placering for at føje den omtrentlige geografiske placering til fotos, når du tager dem. Den geografiske placering beregnes vha. trådløse netværk eller GPS-teknologi.

Når Icn sony statusbar gps on vises på kameraskærmen, er lagring af placering slået til, men den geografiske position blev ikke fundet. Når Icn sony camera geotag on vises, er lagring af placering slået til, og den geografiske placering er tilgængelig, så den geografiske placering kan føjes til dit foto. Når ingen af disse to symboler vises, er lagring af placering deaktiveret.

Sådan slår du geotagging til

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Placering.
    3. Tap på til/fra-kontakten.
    4. Aktivér kameraet.
    5. Tap på Icn sony menu settings l.
    6. Søg efter Gem placering. Træk skyderen til højre.