Jeg kan ikke tænde min enhed

Hvis din Xperia™-enhed ikke reagerer, når du prøver at tænde den, kan du prøve at udføre disse handlinger efter hinanden. Kontrollér efter hver handling, om problemet er løst, før du prøver den næste handling.

• Giv din enhed tid nok til at starte. Tryk på og hold nede på til/fra-tasten, indtil enheden vibrerer, og slip den så. Det kan tage op til 10 sekunder, før enheden vibrerer.

• Sørg for, at din Xperia™-enhed er ladet op. Hvis batteriet er afladet, kan det tage op til 30 minutter, før enheden reagerer på opladningen. I dette tidsrum er skærmen muligvis mørk, og der vises ikke et opladningsikon. Bemærk også, at det kan tage op til 4 timer for et afladet batteri at blive fuldt opladet.

• Hvis du har problemer med at oplade din Xperia™-enhed, kan du starte med at kontrollere, at du bruger en original Sony-oplader og et USB-kabel, der er beregnet til at oplade din enhed. Prøv at oplade enheden med et andet USB-kabel, der er sluttet til USB-porten i en computer. Hvis enheden går i gang med at oplade, kan det være et tegn på, at opladeren ikke fungerer korrekt.

• Hvis der er et hukommelseskort i enheden, kan du fjerne det og genstarte enheden. Hvis du løser problemet ved at fjerne hukommelseskortet, er dit SD-kort måske beskadiget. I dette tilfælde skal du anskaffe et erstatnings-SD-kort til din Xperia™-enhed.

• Du kan tvinge enheden til at genstarte eller lukke ned i situationer, hvor den holder op med at reagere, eller hvor du ikke kan genstarte den på normal vis. Der slettes ingen indstillinger eller personlige data, når genstart gennemtvinges

Sådan gennemtvinger du genstart eller lukning af enheden

1. Tryk på til/fra-tasten og lydstyrketasten samtidig, og hold dem nede i ti sekunder.
      2. Din enhed vibrerer en gang. Afhængigt af om du vil gennemtvinge genstart eller lukning af enheden, skal du fortsætte på følgende måde.
        • Hvis du vil gennemtvinge genstart af enheden: Slip tasterne nu. Enheden genstartes.
        • Hvis du vil gennemtvinge lukning af enheden: Fortsætte med at trykke på tasterne. Efter endnu et par sekunder vibrerer enheden og lukker.

For at tænde enheden

Sørg for, at batteriet er opladet i mindst 30 minutter, inden du tænder enheden første gang.

1. Tryk tænd/sluk-tasten ned og hold den nede, til enheden vibrerer.
      2. Vent et øjeblik, inden enheden starter.

• Brug Xperia™ Companion-computerprogrammet til at udføre en softwarereparation for at nulstille din enhed. Bemærk, at alle data slettes fra enhedens interne lager, når du udfører en softwarereparation. Indhold, som du har gemt på et eksternt SD-kort, f.eks. fotos, videoer og musik, slettes ikke.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac ®.
      2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      3. Computer : Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
      4. Vælg Backup på hovedskærmen.
      5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.

Sådan reparerer du enhedssoftwaren ved hjælp af Xperia™ Companion

Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du ved, hvad dine legitimationsoplysninger til Google™ er. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger, kan det være nødvendigt at angive dem for at starte enheden efter en softwarereparation.

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac ®.
      2. Åbn Xperia™ Companion-softwaren på computeren, og tryk på Softwarereparation på hovedskærmen.
      3. Følg vejledningen, som vises på skærmen, for at geninstallere softwaren og gennemføre reparationen.