account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Lightbulb Har du prøvet det her?

    Genstart

    Hvis du genstarter din Xperia, lukkes alle åbne apps, og hukommelsen renses. Apps kører hurtigere og lettere, og du har mere tilgængelig hukommelse.

    Sådan genstarter du din enhed
    Tryk længe på til/fra-tasten.
    Tap på Genstart i den menu, der åbner.

    Hvis det ikke hjalp at genstarte enheden, kan du prøve følgende:

    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer