Talemeddelelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Hvis dit abonnement omfatter talemeddelelsestjeneste, kan den, der ringer op, lægge en besked til dig på telefonen, når du ikke besvarer opkaldet. Dit talemeddelelsesnummer er normalt gemt på SIM-kortet. Hvis ikke, kan du få nummeret hos din tjenesteudbyder og indtaste det manuelt.

Sådan indtaster du nummeret til din talemeddelelsestjeneste

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Telefonsvarer > Indstillinger for talemeddelelser > Nummer til telefonsvarer.
    5. Indtast nummeret til talemeddelelsestjenesten.
    6. Tap på OK.

Sådan ringer du op til talemeddelelsestjenesten

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Telefon.
    3. Berør 1, og hold den inde.