account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Visualisering

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

    Visualisering føjer visuelle effekter til sange, mens du afspiller dem. Effekterne for hver sang er baseret på musikkens egenskaber. De skifter f.eks. som reaktion på ændringer i musikkens lydstyrke, rytme og frekvensniveau. Du kan også ændre baggrundstemaet.

    Sådan slår du visualisering til

    1. Tap på Icn sony key menu i appen Walkman®.
    2. Tap på Visualisering.

    Tip

    Tap på skærmen for at skifte til visning i fuld skærm.

    Sådan ændres baggrundstemaet

    1. Tap på Icn sony key menu i appen Walkman®.
    2. Tap på Visualisering.
    3. Tap på Icn sony key menu > Tema, og vælg et tema.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!