account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Anvendelse af berøringsskærmen

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

    Tap

    Ill sony 14ca tapping

    • Åbn eller vælg et element.
    • Markér et afkrydsningsfelt eller en indstilling, eller fjern markeringen.
    • Indtast tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen.

    Berøring af elementer, mens du holder ned

    Ill sony 14ca touching and holding

    • Flyt et element.
    • Aktivér en elementspecifik menu.
    • Aktivér valgtilstanden for f.eks. at vælge flere elementer på en liste.

    Knib og spred

    Ill sony 14ca pinch

    • Zoom ind eller ud på en webside, et foto eller et kort.

    Stryg

    Ill sony 14ca scroll

    • Rul op og ned i en liste.
    • Rul til venstre eller højre, f.eks. mellem ruderne på startskærmen.

    Bladring

    Ill sony 14ca flick

    • Rul hurtigt, f.eks. i en liste eller på en webside. Du kan stoppe rullebevægelsen ved at tappe på skærmen.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!