Anvendelse af Smile Shutter™ til at tage billeder af smilende ansigter

Anvend Smile Shutter™-teknologien til at fotografere et ansigt, lige netop når det smiler. Kameraet registrerer op til fem ansigter og vælger ét ansigt til smileregistrering og autofokus. Når det valgte ansigt smiler, tager kameraet automatisk et foto.

Sådan aktiveres Smile Shutter™

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Icn sony camera cap mode normal.
    3. Tap på Smiludløser, og vælg et smileniveau.

For at tage et foto med Smile Shutter™

1. Når kameraet er åbent, og Smile Shutter™ er aktiveret, skal du rette kameraet mod motivet. Kameraet vælger, hvilket ansigt der skal være i fokus.
    2. Det valgte ansigt vises i en farvet ramme, og fotoet tages automatisk.
    3. Hvis der ikke registreres noget smil, skal du tappe på skærmen for at tage fotoet manuelt.