Sådan anvendes flere SIM-kort

Enheden virker med et eller to isatte SIM-kort. Du får indgående kommunikation til begge SIM-kort og du kan vælge fra hvilket nummer du vil placere udgående kommunikation. Før du kan bruge begge SIM-kort, skal du aktivere SIM-kortene i enhedens menu for indstillinger. Hvis begge SIM-kort er låst med en pinkode, når du tænder enheden, kan du vælge kun at låse op og anvende det ene SIM-kort. Du kan med andre ord omgå et låst SIM-kort.

Hvis du også viderestiller opkald, der kommer til SIM-kort 1 til SIM-kort 2, når SIM-kort 1 ikke kan nås og vice versa. Denne funktion kaldes Dual SIM-tilgængelighed. Du skal aktivere det manuelt. Se Viderestilling af opkald .

For at aktivere eller deaktivere anvendelse af to SIM-kort

1. Tap fra StartskærmIcn sony home apptray normal .
    2. Søg og tap på Indstillinger > Dual SIM-indstillinger.
    3. Markér eller fjern markering fra SIM1- og SIM2-afkrydsningsfeltet.

For at omdøbe et SIM-kort

1. Tap fra StartskærmIcn sony home apptray normal .
    2. Søg og tap på Indstillinger > Dual SIM-indstillinger.
    3. Vælg et SIM-kort, og indtast et nyt navn til det.
    4. Tap på OK.

Sådan omgår du et låst SIM-kort, når begge SIM-kort er låste

1. Slå enheden til, og vælg det SIM-kort, du vil låse op.
    2. Indtast den relevante PIN-kode, og tap på Icn sony text input light enter. Det valgte SIM-kort låses op.
    3. Når du bliver bedt om at indtaste PIN-koden til det andet SIM-kort, ska du tappe på Spring over. Startskærmen vises, og du kan nu anvende enheden med ét aktiveret SIM-kort.

Sådan aktiverer du et låst SIM-kort

1. Tap fra StartskærmIcn sony home apptray normal .
    2. Søg og tap på Indstillinger > Dual SIM-indstillinger.
    3. Vælg det SIM-kort, som er låst.
    4. Indtast den relevante PIN-kode.

Tip

Du kan også aktivere et låst SIM-kort fra meddelelsespanelet.