Opdatering af enheden

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Du skal opdatere softwaren i enheden for at få de sidste nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser og på den måde sikre, at enheden fungerer optimalt. Når en softwareopdatering er tilgængelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også søge efter nye opdateringer manuelt.

Den letteste måde at installere en softwareopdatering på er ved at gøre det trådløst fra din enhed. Nogle opdateringer er dog ikke tilgængelige til trådløs overførsel. I disse tilfælde skal du bruge Xperia™ Companion-softwaren på en pc eller en Apple® Mac®-computer for at opdatere enheden.

Du kan få flere oplysninger om softwareopdateringer ved at gå til Software update (Softwareopdatering).

Note

Utilstrækkelig ledig lagerkapacitet kan forhindre opdateringer. Kontroller, at du har tilstrækkelig ledig lagerkapacitet, inden du påbegynder opdatering.

Sådan kontrollerer du for ny software

1. Tap fra Startskærmen på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Opdateringscenter.

Sådan opdateres enheden trådløst

Anvend Update Center til at opdatere enheden trådløst. Det håndterer både programopdateringer og systemopdateringer og kan også lette hentningen af nye programmer, som er udviklet til enheden. Opdateringer som kan hente over et mobilnetværk afhænger af din operatør. Det anbefales at anvende et Wi-Fi®-netværk i stedet for et mobilnetværk til at hente en ny software, så du kan undgå omkostninger til datatrafik.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra din startskærm.
    2. Søg og tap på Opdateringscenter.
    3. Vælg den ønskede systemopdatering, og tap derefter på Overfør.
    4. Når overførslen er gennemført, skal du tappe på Installér og følge vejledningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Sådan henter og installerer du en programopdatering

1. Tap fra Startskærmen på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Opdateringscenter.
    3. Vælg den ønskede programopdatering, og tap derefter på Opdater. Opdateringen installeres automatisk efter overførslen.

Sådan installerer du et nyt program

1. Tap fra Startskærmen på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Opdateringscenter.
    3. Vælg det ønskede program, og tap derefter på Installér. Programmet installeres automatisk efter overførslen.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering, der kører, fra beskedpanelet

1. Træk statuslinjen nedad for at åbne beskedpanelet.
    2. Rul ned, og vælg den ønskede systemopdatering, og tap derefter på Hent.
    3. Når overførslen er gennemført, skal du tappe på Installer og følge vejledningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Sådan henter og installerer du en programopdatering fra beskedpanelet

1. Træk statuslinjen nedad for at åbne beskedpanelet.
    2. Rul ned, og vælg den ønskede programopdatering, og tap derefter på Opdater. Opdateringen installeres automatisk efter overførslen.

Sådan installerer du et nyt program, der kører, fra beskedpanelet

1. Træk statuslinjen nedad for at åbne beskedpanelet.
    2. Rul ned, og vælg det ønskede program, og tap derefter på Installer. Det nye program installeres automatisk efter overførslen.

Sådan opdaterer du din enhed vha. af en computer

Du kan hente og installere softwareopdateringer på din enhed vha. en computer med en internetforbindelse. Du skal bruge et USB-kabel og en pc eller en Apple® Mac®-computer, der kører Xperia™ Companion-softwaren.

Tip

Hvis ikke du har Xperia™ Companion-softwaren installeret på den relevante computer, tilslut din enhed til computeren vha. et USB-kabel og følg installationsvejledningen på skærmen.

For at opdatere din enhed vha. af en computer

1. Sørg for at Xperia™ Companion-softwaren er installeret på pc'en eller Apple® Mac®-computeren.
    2. Brug et USB-kabel til at tilslutte din enhed til computeren.
    3. Computer: Start Xperia™ Companion-softwaren. Efter nogle få øjeblikke, registrerer computeren din enhed, og søger efter ny software.
    4. Computer: Hvis der findes en softwareopdatering, vises et pop op-vindue. Følg vejledningen på skærmen for at køre de relevante softwareopdateringer.

Note

Når du tilslutter enheden til computeren via et USB-kabel, vil du blive bedt om at installere softwaren, eller annullere, med mindre du tidligere har valgt Vis ikke igen.