Overførsel af videoindhold til enheden

Inden du begynder at bruge Film-programmet, er det en god ide at overføre film, tv-serier og andet videoindhold til enheden fra andre enheder, f.eks. en computer. Du kan overføre indhold på flere måder:

• Kun for Windows®: Slut enheden til en computer med et USB-kabel, og træk filerne direkte over på enheden ved hjælp af computerens filhåndteringsprogram. Se Håndtering af filer vha. en computer .
    • Hvis du har en pc eller en Apple® Mac®-computer, brug Xperia™ Companion til at organisere indhold og til at overføre videofiler til din enhed.