Sådan tager du et skærmbillede

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Du kan tage stillbilleder af enhver skærm på enheden som f.eks. et skærmbillede. De skærmbilleder, du tager, gemmes automatisk i albummet.

Sådan tager du et skærmbillede

1. Tryk, og hold tænd/sluk-tasten nede, indtil et klarmeldingsvindue vises.
    2. Tap på Icn sony take screenshot

Tip

Du kan også tage skærmbilledet ved at trykke samtidigt på tænd-/sluktasten og volumen ned-tasten, indtil du hører en klikkelyd.

Sådan får du vist dit skærmbillede

• Træk statuslinjen helt ned, tap derefter på det skærmbillede du ønsker at få vist.

Tip

Du kan også få vist skærmbillederne ved at åbne Album-programmet.