Synkronisering med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du få adgang til virksomhedens e-mail, kalenderaftaler og kontakter direkte fra din enhed. Efter installation kan du finde oplysninger om appsene Mail, Kalender og Kontakter.

Sådan konfigurerer du en EAS-konto til synkronisering

1. Kontrollér, at du har domæne- og serveroplysningerne fra virksomhedens netværksadministrator.
    2. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    3. Tap på Indstillinger > Tilføj konto > Exchange ActiveSync.
    4. Indtast virksomhedens e-mail-adresse og adgangskode.
    5. Tap på Næste. Enheden begynder at hente dine kontooplysninger. Hvis der sker en fejl, skal du indtaste domæne- og serveroplysningerne til din konto manuelt og derefter tappe på Næste.
    6. Tap på OK for at give virksomhedsserveren lov til at styre enheden.
    7. Vælg de data, du vil synkronisere med enheden, f.eks. kontakter og kalenderposter.
    8. Du kan evt. aktivere enhedsadministratoren for at give virksomhedsserveren tilladelse til at styre visse sikkerhedsfunktioner på enheden. Du kan f.eks. tillade, at virksomhedsserveren angiver regler for adgangskoder og indstiller lagerkryptering.
    9. Når opsætningen er udført, skal du indtaste et navn på virksomhedskontoen.

Note

Når du ændrer adgangskoden til logon for en EAS-konto på din computer, skal du logge på EAS-kontoen på din enhed igen.

Sådan ændrer du indstillingerne for en EAS-konto

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Indstillinger, og vælg en EAS-konto. Skift derefter indstillingerne for EAS-kontoen efter behov.

Sådan indstiller du et synkroniseringsinterval for en EAS-konto

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Indstillinger, og vælg en EAS-konto.
    4. Tap på Kontrolfrekvens > Kontrolfrekvens, og vælg et interval.

Sådan fjerner du en EAS-konto

1. Tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger fra Startskærm.
    2. Tap på Exchange ActiveSync under Konti, og vælg derefter den EAS-konto, du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    4. Tap igen på Fjern konto for at bekræfte.