Betjening af tilbehør og indstillinger med Smart Connect

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Anvend appen Smart Connect til at indstille, hvad der sker med enheden, når du tilslutter eller frakobler tilbehør. Du kan f.eks. vælge, at appen FM-radio altid skal starte op, når du tilslutter et headset.

Du kan også indstille Smart Connect til at læse alle indgående SMS'er op. Eller du kan anvende appen til at angive, at en specifik handling eller en gruppe handlinger skal starte på enheden på bestemte tidspunkter af dagen. Hvis du tilslutter et headset mellem kl. 7 og 9, kan du f.eks. vælge, at:
    • appen Walkman® skal starte
    • webbrowseren skal åbne dagens avis
    • ringetonens lydstyrke sættes til Vibrer.

Med Smart Connect kan du også håndtere tilbehør såsom SmartTags og SmartWatch. Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til det specifikke tilbehør.

Scr sony smart connect overview
    1 Tap for at få vist alle tilføjede enheder
    2 Tilføj en enhed eller en hændelse
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Tap for at få vist alle tilføjede hændelser
    5 Tap for at aktivere en hændelse
    6 Tap for at få vist detaljer for en hændelse

Sådan opretter du en Smart Connect-hændelse

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Icn sony app smart connect.
    2. Hvis det er første gang, du åbner Smart Connect, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    3. Tap på Icn sonynew window holo dark på fanen Hændelser.
    4. Hvis det er første gang, du opretter en hændelse, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    5. Tilføj de betingelser, der skal udløse hændelsen. En betingelse kunne være tilslutning af tilbehør, et specifikt tidsinterval eller begge dele.
    6. Tap på Icn sony create event next for at fortsætte.
    7. Tilføj, hvad der skal ske, når du tilslutter tilbehør, og angiv andre indstillinger efter behov.
    8. Tap på Icn sony create event next for at fortsætte.
    9. Giv hændelsen et navn, og tap derefter på Afslut.

Note

Hvis du vil tilføje Bluetooth®-tilbehør, skal du først parre det med enheden.

For at redigere en Smart Connect-hændelse

1. Start Smart Connect-programmet.
    2. Tap på Hændelser-fanen, på en hændelse
    3. Hvis hændelsen er slået fra, skal du trække skyderen mod højre for at slå den til.
    4. Tap på Rediger, og juster derefter indstillingerne efter behov.

For at slette en hændelse

1. Start Smart Connect-programmet.
    2. Berør og hold fingeren nede på den hændelse på fanen Hændelser, du vil slette, og tap derefter på Slet begivenhed.
    3. Tap på Slet for at bekræfte.

Tip

Du kan også åbne den hændelse, du vil slette, og derefter tappe på Icn sony key menu > Slet begivenhed > Slet.

Sådan indstiller du Smart Connect til at læse indgående sms'er op

1. Start Smart Connect-appen.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Tekst til tale, og bekræft derefter aktiveringen, hvis det er nødvendigt.

Note

Hvis denne funktion er slået til, læses alle indgåendxe sms'er op. Hvis du vil beskytte dine personlige oplysninger, kan det være en god idé at slå denne funktion fra senere, hvis du f.eks. anvender enheden på et offentligt sted eller på dit arbejde.

Håndtering af enheder

Brug appen Smart Connect til at administrere forskelligt smart tilbehør, som du kan slutte til enheden, f.eks. SmartTags, SmartWatch og Smart Wireless Headset pro fra Sony. Smart Connect henter eventuelle apps, der kræves, og finder også apps fra tredjepart, når de er tilgængelige. Enheder, der tidligere er blevet tilsluttet, vises i en liste, hvor du kan få flere oplysninger om funktionerne for hver enkelt enhed.

For at parre og tilslutte tilbehør

1. Start Smart Connect-programmet. Tap, hvis du åbner Smart Connect for første gang, på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    2. Tap på Enheder, tap derefter på Icn sonynew window holo dark.
    3. Tap på OK for at starte søgningen efter enheder.
    4. Tap på navnet på den enhed, du vil tilføje, på listen med søgeresultater.

For at justere indstillingerne for tilsluttet tilbehør

1. Par og slut tilbehøret til enheden.
    2. Start Smart Connect-programmet.
    3. Tap på Tilbehør, og tap derefter på navnet på det tilsluttede tilbehør.
    4. Juster de ønskede indstillinger.