Deling af din mobildataforbindelse

Du kan dele enhedens mobildataforbindelse med en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel. Denne proces kaldes USB-internetdeling. Du kan også dele enhedens dataforbindelse med op til otte andre enheder på samme tid ved at gøre enheden til et bærbart ‎Wi-Fi®‎-hotspot. Når enhedens mobildataforbindelse deles, kan de enheder, som forbindelsen deles med, bruge din enheds dataforbindelse, f.eks. til at surfe på internettet, hente apps eller sende og modtage e-mails.

Note

Du skal måske forberede computeren til at etablere en netværksforbindelse via USB-kabel. Gå til www.android.com/tether for at få de nyeste oplysninger.

Sådan deler du dataforbindelse ved hjælp af et USB-kabel

1. Deaktiver alle USB-kabelforbindelser til enheden.
    2. Brug det USB-kabel, der fulgte med enheden, til at slutte enheden til en computer.
    3. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    4. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Int.netd. og bærb. hotspot.
    5. Markér USB-internetdeling afkrydsningsfeltet og tap derefter på OK, hvis du bliver bedt om det. Icn sony stat sys tether usb vises i statuslinjen, når du er tilsluttet.
    6. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet USB-internetdeling, eller tag USB-kablet ud, for at stoppe med at dele dataforbindelsen.

Note

Du kan ikke dele enhedens dataforbindelse og SD-kort via et USB-kabel på samme tid.

Sådan bruger du din enhed som et bærbart Wi-Fi®-hotspot

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstill. for bærbart Wi-Fi-hotspot > Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast eventuelt en adgangskode.
    6. Tap på Gem.
    7. Tap på Icn sony key and back og markér Bærbart Wi-Fi-hotspot-afkrydsningsfeltet.
    8. Hvis du bliver bedt om det, skal du tappe på OK for at bekræfte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises i statuslinjen, når det mobile ‎Wi-Fi®‎ hotspot er aktivt.
    9. For at stoppe med at dele din dataforbindelse via ‎Wi-Fi®‎, skal du fjerne markeringen i Bærbart Wi-Fi-hotspot afkrydsningsboksen.

For at omdøbe eller sikre dit bærebare hotspot

1. Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstill. for bærbart Wi-Fi-hotspot > Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    4. Indtast nettets Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    6. Indtast eventuelt en adgangskode.
    7. Tap på Gem.