Sending og modtagelse af e-mails

Scr sony email inbox overview
    1 Få vist en liste over alle e-mailkonti og seneste mapper
    2 Skriv en ny e-mail
    3 Søg efter e-mails
    4 Adgang til indstillinger og funktioner
    5 Liste over e-mails

Sådan henter du nye e-mails

• Stryg nedad på listen med meddelelser, når e-mailindbakken er åben.

Note

Før du forsøger at hente nye e-mails, skal du sørge for, at du har en fungerende dataforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikrer velfungerende dataforbindelser under Indstillinger for internet og MMS .

Sådan læser du e-mails

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at kontrollere, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen. Hvis du ønsker at kontrollere alle dine e-mail-konti med det samme, skal du tappe på Icn sony app email, derefter tappe på Kombineret indbakke i rullemenuen.
    4. Rul op eller ned i e-mailindbakken, og tap på den e-mail, du vil læse.

Sådan opretter og sender du en e-mail

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones, søg derefter, og tap på Mail.
    2. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at sende e-mailen fra, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen.
    3. Tap på Icn sony conv new message, indtast derefter modtagerens navn eller e-mail-adresse, eller tap på Icn sony btn add contact og vælg én eller flere modtagere fra din kontaktliste.
    4. Indtast e-mailens emne og meddelelsesteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan besvarer du en e-mail

1. Find og tap på den besked i e-mailindbakken, du vil besvare, og tap derefter på Svar eller Svar alle.
    2. Indtast dit svar, tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan videresendes en e-mail

1. Find og tap på den besked, du vil videresende, i e-mailindbakken, og tap derefter på Videresend.
    2. Indtast modtageren e-mail-adresse manuelt eller tap på Icn sony btn add contact, og vælg en modtager fra Kontaktlisten.
    3. Indtast beskedteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan får du vist en vedhæftet fil fra en e-mail

1. Søg og tap på den e-mail, der indeholder den vedhæftede fil, du vil have vist. E-mails med vedhæftede filer er angivet med Icn sony email attachment.
    2. Når e-mailen er åben, skal du tappe på Indlæs. Den vedhæftede fil starter overførslen.
    3. Når den vedhæftede fil er hentet, skal du tappe på Vis.

For at gemme en afsenders e-mail-adresse i dine kontakter

1. Find og tap på en meddelelse i e-mail-indbakken.
    2. Tap på afsenderens navn, tap derefter på OK.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger eventuelt kontaktoplysningerne, og tap derefter på Færdig.