Valg af mobilnetværk

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Enheden understøtter anvendelsen af ​​to forskellige netværk på samme tid. Du kan vælge mellem følgende kombinationer for netværkstilstand, når to SIM-kort er sat i enheden:

• Et LTE-netværk og et GSM-netværk
    • Et WCDMA-netværk og et GSM-netværk
    • To GSM-netværk

For hvert SIM-kort, kan du anvende enheden til at skifte automatisk mellem mobilnetværk afhængigt af, hvilket mobilnetværk, der er tilgængelige, hvor du er. Du kan også manuelt angive, at enheden skal bruge en bestemt mobilnetværkstilstand for hvert SIM-kort, f.eks. WCDMA eller GSM.

Forskellige statusikoner vises på statuslinjen, afhængigt af netværkstype eller -tilstand, du har oprettet forbindelse til. Der henvises til Ikoner på statuslinjen for at se, hvordan de forskellige ikoner ser ud.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Netværkstilstand, og vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Tjenesteudbydere.
    5. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Manuelt.
    6. Vælg et netværk.

Note

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for det dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af net

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Tjenesteudbydere.
    5. Tap på Søgetilstand > Vælg automatisk.