Skærmindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

For at justere skærmens lysstyrke

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra din startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Tilpas til lysforhold.
    4. Træk skyderen for at justere lydstyrken.

Tip

Sænkning af niveauet for skærmens lysstyrke forbedrer batteriets ydeevne.

Sådan indstiller du skærmen til at vibrere ved berøring

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Vibrer ved berøring. Skærmen vil nu vibrere, når du tapper på softkeys og visse apps.

Sådan justerer du, hvor længe der skal gå, før skærmen slukkes

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Dvale.
    3. Vælg en funktion.

Tip

Du kan slukke skærmen hurtigt ved at trykke kort på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.

Smart styring af baggrundslys

Med smart styring af baggrundslyset er skærmen tændt, så længe du holder enheden i hånden. Når du lægger enheden fra dig, slås skærmen fra i henhold til indstillingerne for slumretilstand.

Sådan slår du funktionen Smart styring af baggrundslys til

1. Tap fra Startskærmen på Icn sony home apptray normal.
    2. Find, og tap på Indstillinger > Skærm > Smart modlys.
    3. Træk skyderen ud for Smart modlys til højre.