Skærmlås

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual
    Du kan låse skærmen på flere måder. Sikkerhedsniveauet for hver låsetype er angivet nedenfor fra den svageste til den stærkeste:
    • Stryg – ingen beskyttelse, men du har hurtig adgang til startskærmen.
    • Lås op med Bluetooth – låser enheden op vha. parrede Bluetooth-enheder
    • Lås op med ansigt – låser enheden op, når du kigger på den.
    • Mønster – tegn et simpelt mønster med din finger for at låse enheden op.
    • Pinkode – indtast en numerisk pinkode på mindst fire cifre for at låse enheden op.
    • Adgangskode – indtast en alfanumerisk adgangskode for at låse enheden op.

Note

Det er meget vigtigt, at du kan huske skærmoplåsningsmønsteret, pinkoden eller adgangskoden. Hvis du glemmer disse oplysninger, kan du muligvis ikke gendanne vigtige data, f.eks. kontakter og meddelelser.

Sådan ændrer du skærmlåstypen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Følg vejledningen på enheden, og vælg en anden skærmlåstype.

Sådan låser du skærmen op ved hjælp af funktionen Lås op med Bluetooth®

Note

Sørg for, at enheden og andre Bluetooth®-enheder er parret, inden du anvender funktionen lås op med Bluetooth®. Du kan finde flere oplysninger om parring under Trådløs Bluetooth®-teknologi .

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra startskærmen, søg og tap derefter på Indstillinger > Sikkerhed.
    2. Tap på Låsning af skærmen > Bluetooth unlock.
    3. Tap på Fortsæt, og vælg enheden, du vil anvende, til at låse skærmen op med, tap derefter på Fortsæt.
    4. Vælg en indstilling som backuplås til at låse skærmen op med, når der ikke er tilsluttet Bluetooth®-enheder.
    5. Søg og tap på enhedens navn i andre Bluetooth®-enheder under Indstillinger > Bluetooth > Forbundne enheder. Når Tilsluttet vises på Bluetooth®-enhederne, skal du øjeblikkeligt trykke på tænd-/sluktasten på enheden.

Note

Hvis enheden har afbrudt forbindelsen fra andre Bluetooth®-enheder, skal du låse skærmen op vha. en pinkode eller et mønster.

Sådan konfigurerer du funktionen Lås op med ansigt

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås.
    2. Tap på Lås op med ansigt, og følg derefter vejledningen på enheden for at tage et billede af dit ansigt.
    3. Når du har taget et billede af dit ansigt, skal du tappe på Fortsæt.
    4. Vælg en backupmetode til at låse op, og følg vejledningen på enheden for at fuldføre opsætningen.

Tip

Du tager de bedste ansigtsbilleder i et indendørsområde, der er godt oplyst, uden at være alt for lyst, og ved at holde enheden i øjenhøjde.

Sådan låser du skærmen op ved hjælp af funktionen Lås op med ansigt

1. Aktivér skærmen.
    2. Kig på enheden fra den samme vinkel, som du brugte til at tage dit foto til funktionen Lås op med ansigt.

Tip

Hvis dit ansigt ikke genkendes af funktionen Lås op med ansigt, skal du bruge backupmetoden til at låse skærmen op.

Sådan opretter du et skærmlåsningsmønster

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > Mønster.
    3. Følg anvisningerne på enheden.

Note

Hvis låsningsmønsteret afvises fem gange i træk, når du forsøger at låse enheden op, skal du vente 30 sekunder og derefter prøve igen.

Sådan ændres skærmlåsningsmønsteret

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger> Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn skærmoplåsningsmønsteret.
    4. Tap på Mønster, og følg vejledningen på enheden.

Sådan opretter du en PIN-kode til skærmlåsen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > PIN-kode.
    3. Indtast en numerisk PIN-kode.
    4. Tap evt. på Icn sony text input back for at minimere tastaturet.
    5. Tap på Fortsæt.
    6. Genindtast og bekræft din PIN-kode.
    7. Tap evt. på Icn sony text input back for at minimere tastaturet.
    8. Tap på OK.

For at oprette en adgangskode til skærmlås

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > Adgangskode.
    2. Indtast en adgangskode.
    3. Tap om nødvendigt på Icn sony text input back for at minimere tastaturet.
    4. Tap på Fortsæt.
    5. Genindtast og bekræft din adgangskode.
    6. Tap om nødvendigt på Icn sony text input back for at minimere tastaturet.
    7. Tap på OK.

Sådan får du vist beskeder fra låseskærmen

1. Træk statuslinjen nedad fra låseskærmen.
    2. Tap på den besked, du vil have vist.

Note

Du kan kun få vist beskeder fra låseskærmen, når du låser din skærm med Stryg-tilstand.