Udførelse af diagnosticeringstests på din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Appen Xperia™ Diagnostics kan teste en bestemt funktion eller udføre en fuldstændig diagnosticeringstest for at kontrollere, om din Xperia™-enhed fungerer korrekt.

Xperia™ Diagnostics kan:
    • Vurdere potentielle hardware- eller softwareproblemer på din Xperia™-enhed.
    • Analysere, hvor godt apps fungerer på din enhed.
    • Registrere antallet af afbrudte opkald i løbet af de seneste 10 dage.
    • Identificere installeret software og vise nyttige oplysninger om din enhed.

Note

Appen Xperia™ Diagnostics er forudinstalleret på de fleste Android™-enheder fra Sony. Hvis du ikke kan vælge diagnosticering under Indstillinger > Om telefonen, kan du hente en lightversion i Google Play™.

Sådan udfører du en bestemt diagnosticeringstest

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Test enhed.
    3. Vælg en test på listen.
    4. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion fungerer.

Sådan udfører du alle diagnosticeringstests

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Test enhed > Udfør alle.
    3. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion virker.

Sådan får du vist testresultater

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Testresultater.
    3. Tap på en dato for at få vist resultaterne fra test, som er udført den dag.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Oplysninger om enheden.