Indholdsruden til e-mail

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Der findes en indholdsrude, som du kan bruge til at få vist og læse dine e-mails. Når du har aktiveret den, kan du bruge den til at få vist både listen over e-mails og én valgt e-mail på samme tid.

Scr sony email preview pane overview

Sådan ændres indstillinger for panelet e-mail-eksempel

1. Fra Startskærm, tap på programskærmens ikon i Sony Smartphones, søg og tap derefter Mail.
    2. Tap på menu-ikonet i Sony Smartphones, tap derefter på Indstillinger > Opdelt visning.
    3. Vælg en indstilling eller en kombination af indstillinger, og tap derefter på OK.

Sådan læser du e-mails i indholdsruden

1. Sørg for, at visningsruden er aktiveret.
    2. Åbn din e-mail-indbakke.
    3. Rul op eller ned, og tap derefter på den e-mailbesked, du vil læse.
    4. Tap på delelinjen (findes mellem e-maillisten og e-mail-rødteksten) for at få vist e-mail i fuldskærmsformat, delelinjen (findes mellem e-maillisten og e-mailbrødteksten).
    5. Tap på delelinjen igen for at vende tilbage til brødteksten.