Adgang til indstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Få vist og skift enhedens indstillinger fra menuen Indstillinger. Der er adgang til menuen Indstillinger både fra appskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbner du enhedsindstillingsmenuen fra programskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen.

Sådan åbner du panelet Hurtige indstillinger

• Træk statuslinjen nedad ved at bruge to fingre.

Sådan vælger du, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad ved at bruge to fingre, og tap derefter på Rediger.
    2. På linjen nederst på skærmen skal du berøre ikonet for den hurtige indstilling, du vil tilføje, og holde den nede og derefter trække og slippe den til den øverste del af skærmen.

Sådan omarrangerer du panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad ved at bruge to fingre, og tap derefter på Rediger.
    2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.
    3. Tap på Udført.