Tilpasning af Xperia-tastaturet

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, har du adgang til indstillinger for tastaturet og andre indstillinger for tekstindtastning, der f.eks. giver dig mulighed for at angive indstillinger for skrivesprog, tekstfuldførelse og rettelser, automatisk afstand samt hurtigt punktum. Tastaturet kan anvende data fra e-mails og andre apps for at lære din skrivestil at kende. Der findes også en tilpasningsvejledning, der fører dig gennem de mest grundlæggende indstillinger, så du hurtigt kan komme i gang.

For at få adgang til indstillingerne for tastaturet på skærmen

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur, og skift indstillingerne som ønsket.
    3. Hvis du vil tilføje et skrivesprog, der skal bruges ved tekstindtastning, skal du tappe på Skriftsprog og markere de relevante afkrydsningsfelter.
    4. Tap på OK for at bekræfte.

Sådan ændrer du indstillinger for ordforslag

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur > Ordforslag.
    3. Vælg en indstilling.

Sådan vælger du en inputmetode

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du trække statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet og derefter tappe på Icn keyboard options.
    2. Vælg en indstilling.

Sådan anvender du din skrivestil

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, tap derefter på Indstillinger for tastatur > Anvend min skrivestil, og vælg en kilde.

Sådan vælger du et andet tastaturlayout

Note

Forskellige tastaturlayouter til tastaturet på skærmen fås muligvis ikke til alle skriftsprog.

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Tap på Skriftsprog, og tap derefter på Icn sony text input kb layout.
    4. Vælg et andet tastaturlayout.
    5. Tap på OK for at bekræfte.