Trådløs spejling af enhedens skærm på et tv

Anvend funktionen Skærmspejling til at få vist enhedens skærm på et tv eller et andet stort display uden at tilslutte et kabel. Med Wi-Fi Direct™-teknologien oprettes en trådløs forbindelse mellem to enheder, så du kan slappe af og nyde dine favoritfotos fra sofaen. Du kan også anvende funktionen til at høre musik fra enheden via tv'ets højttalere.

Note

Hvis den ovenstående funktionalitet skal virke, skal dit tv understøtte skærmspejling baseret på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™. Hvis tv'et ikke understøtter skærmspejling, skal du købe en separat, trådløs displayadapter.

Note

Når der anvendes skærmspejling, kan billedkvaliteten nogen gange blive negativt påvirket af interferens fra andre ‎Wi-Fi®‎-net.

Sådan spejler du enhedens skærm på en tv-skærm

1. Tv: Følg instruktionerne i brugervejledningen til dit tv for at slå skærmspejlingsfunktionen til.
    2. Din enhed: Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > Skærmspejling.
    4. Tap på Start.
    5. Tap på OK, og vælg en enhed.

Note

Når du bruger skærmspejling, må du ikke tildække enhedens Wi-Fi-antenneområde.

Note

Hvis ovenstående funktionalitet skal virke, skal dit tv understøtte skærmspejling baseret på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™.

Sådan afslutter du skærmspejling mellem enheder

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™-tilslutning > Skærmspejling.
    3. Tap på Frakobl, og tap derefter på OK.