Hukommelse og lager

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Din enhed har forskellige typer hukommelses- og lagermuligheder.

• Det interne lager er på ca. 4.5 GB og anvendes til indhold, du har hentet eller overført, samt personlige indstillinger og data. De data, der lagres på det interne lager, kan f.eks. være alarmer, indstillinger for lydstyrke og sprog, e-mails, bogmærker, kalenderhændelser, fotos, videoer og musik.
    • Du kan anvende et udtageligt hukommelseskort med en lagerkapacitet på op til 32 GB for at få mere lagerplads. Mediefiler og nogle apps (samt tilhørende data) kan flyttes til denne type hukommelse for at frigøre plads på det interne lager. Nogle apps, f.eks. appen Kamera, kan gemme data direkte på et hukommelseskort.
    • Den dynamiske hukommelse (RAM) er på ca. 1 GB og kan ikke anvendes til lager. RAM anvendes til at håndtere åbne apps og operativsystemet.

Note

Du skal muligvis købe et hukommelseskort særskilt.

Tip

Læs mere om anvendelsen af hukommelse på Android-enheder ved at hente hvidbogen til din enhed under Supportdokumenter.

Forbedring af hukommelsens ydeevne

Hukommelsen i enheden har en tendens til at blive fuld ved normal brug. Hvis enheden begynder at blive langsom, eller dine apps på enheden pludselig lukker ned, skal du overveje følgende tiltag:

• Du skal altid have et internt lager med mere end 250 MB ledig plads og mere end 100 MB ledig RAM.
    • Luk og afslut de åbne apps, du ikke bruger.
    • Ryd cachehukommelsen for alle apps.
    • Fjern apps, du har hentet, men som du ikke anvender.
    • Flyt apps til hukommelseskortet, hvis det interne lager er fuldt.
    • Overfør fotos, videoer og musik fra den interne hukommelse til hukommelseskortet.
    • Hvis enheden ikke kan læse indhold på hukommelseskortet, kan det være nødvendigt at formatere kortet. Bemærk, at alt indhold på kortet slettes, når du formaterer det.

Sådan får du vist statussen for hukommelsen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lagerplads.

Sådan får du vist mængden af ledig RAM og RAM i brug

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps > Kørende.

Sådan rydder du cachehukommelsen for alle apps

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lagerplads.
    3. Tap på Cachelagrede data > OK.

Note

Når du rydder cachehukommelsen, mister du hverken vigtige oplysninger eller indstillinger.

Sådan overfører du mediefiler til hukommelseskortet

1. Kontrollér, at der er sat et hukommelseskort i enheden.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Lagerplads > Overfør data til SD-kort.
    4. Markér de filtyper, du vil overføre til hukommelseskortet.
    5. Tap på Overfør.

Sådan flytter du apps til hukommelseskortet

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Vælg den app, du vil flytte, og tap derefter på Flyt til SD-kort.

Note

Nogle apps kan ikke flyttes til hukommelseskortet.

Sådan stopper du kørende apps og tjenester

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps > Kørende.
    3. Vælg en app eller en tjeneste, og tap derefter på Stop.

Sådan formaterer du hukommelseskortet

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Lagerplads > Slet SD-kort.
    3. Tap på Slet SD-kort > Slet alt for at bekræfte.

Note

Alt indhold på hukommelseskortet slettes, når du formaterer det. Sørg for at tage backup af alle data, du vil gemme, før du formaterer hukommelseskortet. Hvis du vil tage backup af indholdet, kan du kopiere det til en computer. Du kan få flere oplysninger under Håndtering af filer vha. en computer .