Foretagelse af opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Du kan foretage et opkald ved at ringe op til et telefonnummer manuelt, ved at tappe på et nummer, der er gemt i kontaktlisten eller ved at tappe på telefonnummeret i opkaldslogvisningen. Du kan også bruge funktionen Smart Dial til hurtigt at finde numre fra kontaktlisten og opkaldslogge. Du kan bruge appen Hangouts™ til onlinemeddelelser og videochat på enheden til at foretage et videoopkald. Se Onlinemeddelelser og videochat .

Scr sony making calls

1 Åbn kontaktlisten
    2 Få vist dine poster i opkaldsloggen
    3 Få vist dine favoritkontakter
    4 Få vist alle kontaktgrupper, der er gemt på enheden
    5 Slet nummer
    6 Numerisk tastatur
    7 Få vist flere indstillinger
    8 Opkaldstast
    9 Skjul eller få vist opkaldstasten

Fot at foretage et opkald ved at ringe op

1. Tap på fra Startskærm Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Telefon.
    3. Indtast nummeret til modtageren, og tap på Icn sony call slider answer.

Sådan foretager du et opkald vha. smart dial

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Telefon.
    3. Anvend det numeriske tastatur til at bogstave eller tal, der svarer til kontakt du vil ringe op. Mens du indtaster hvert bogstav eller tal, vises en liste over mulige resultater.
    4. Tap på kontakten, du vil ringe til.

For at foretage et internationalt opkald

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Telefon.
    3. Berør 0, og hold den nede, indtil et "+"-tegn vises.
    4. Indtast landekoden, områdenummeret (uden nuller foran) og telefonnummeret, og tap derefter på Icn sony call slider answer.

Sådan føjes et hurtigopkaldsnummer til startskærmen

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer, og tilpasningsmenuen vises.
    2. Tap på Apps > Genveje i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen over apps, og vælg Hurtigopkald.
    4. Vælg den kontakt og det nummer, du vil anvende som hurtigopkaldsnummeret.

Sådan viser eller skjuler du dit telefonnummer

Du kan vælge at vise eller skjule dit telefonnummer på modtagerens enhed, når du ringer op til modtageren.

Sådan viser eller skjuler du dit telefonnummer

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Yderligere indstillinger > Opkalds-id.