Indstillinger for internet og MMS

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Hvis du vil sende MMS'er eller få adgang til internettet, når der ikke er et tilgængeligt ‎Wi-Fi®‎-netværk, skal du have en aktiv mobildataforbindelse med de korrekte internet- og MMS-indstillinger (Multimedia Messaging Service). Her er nogle tip:

• Enheden leveres med internet og MMS-indstillinger til de fleste mobilnet og -operatører, installeret på forhånd. Du kan anvende internettet og sende MMS'er med det samme.

• I nogle tilfælde får du mulighed for at hente indstillinger for internet og MMS, første gang du slår enheden til, når SIM-kortet isættes. Du kan også hente disse indstillinger senere via menuen Indstillinger.

• Desuden kan du når som helst tilføje, ændre eller slette internet- og MMS-indstillingerne på enheden manuelt. Hvis du ved en fejl ændrer eller sletter en internet- eller MMS-indstilling, kan du hente internet- og MMS-indstillingerne igen.

• Hvis du ikke kan få adgang til internet over et mobilnetværk, eller hvis MMS ikke fungerer, selvom internet- og MMS-indstillingerne er hentet til enheden,se fejlfindingstip til enheden på troubleshooting tips for network for problemer med netdækning, mobildata og MMS.

Note

Hvis STAMINA-tilstand er aktiveret for at spare strøm, afbrydes al mobil datatrafik midlertidigt, når skærmen er slukket. Hvis dette giver problemmer med forbindelsen, kan du prøve at udelukke nogle programmer og tjenester fra at blive afbrudt midlertidigt eller at deaktivere STAMINA-tilstand midlertidigt. Du kan finde flere oplysninger under Batteri- og strømstyring .

Sådan henter du indstillinger for internet og MMS

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Internetindstillinger.
    3. Vælg det eller de SIM-kort, du vil hente indstillinger til internet og MMS til.
    4. Tap på Acceptér. Når indstillingerne er hentet, vises Icn sony internet settings downloaded i statuslinjen, og mobildata slås automatisk til.

Note

Hvis indstillingerne ikke kan overføres til enheden, skal du kontrollere mobilnetværkets signalstyrke. Flyt til en åben placering uden forhindringer, eller gå tættere på et vindue. Prøv derefter igen.

Sådan kontrollerer du, om mobildata er slået til eller fra

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Kontrollér, om afkrydsningsfeltet Mobildatatrafik er markeret eller ej.

Sådan tilføjes indstillinger for internet og MMS manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Access Point Names > Icn sony menu add.
    5. Tap på Navn, og indtast et navn som ønsket.
    6. Tap på APN, og indtast navnet på adgangspunktet.
    7. Indtast alle andre krævede oplysninger. Hvis du ikke ved, hvilke oplysninger der kræves, skal du kontakte din netværksoperatør for at få flere oplysninger.
    8. Tap på Icn sony key menu, når du er færdig, og tap derefter på GEM.
    9. Hvis du vil vælge den APN, du lige har tilføjet, skal du tappe på alternativknappen ud for navnet på APN'en. Når denne APN er valgt, bliver den standard-APN for internet og MMS-tjenester.

Sådan får du vist indstillinger for internet og MMS

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Access Point Names.
    5. For at få vist flere oplysninger skal du tappe på et hvilket som helst af de tilgængelige elementer.

Note

Hvis der findes flere tilgængelige forbindelser, er den aktive netværksforbindelse angivet med en markeret knap Icn sony marked button.