Google Maps™ og navigation

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Brug Google Maps™ til at spore din nuværende placering, få vist trafikmeldinger i realtid og få detaljerede rutevejledninger til din destination.

Når du får vist et kort, bruger du datatrafik til at oprette forbindelse til internettet, og data overføres til enheden. Det er derfor en god ide at gemme et kort på enheden og gøre det tilgængeligt offline, inden du tager ud på en tur. På den måde kan du undgå høje omkostninger til roaming.

Note

Appen Google Maps™ kræver brug af en internetforbindelse, når den bruges online. Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra enheden. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger. Appen Google Maps™ er muligvis ikke tilgængelig på alle markeder, i alle lande og i alle områder.

Scr sony google maps
    1 Indtast en adresse eller et navn for at søge efter en placering, f.eks. navnet eller adressen på en restaurant.
    2 Vælg transportform, og få en rutevejledning til din destination.
    3 Få vist din kontoprofil.
    4 Placeringsmærke – viser en placering på kortet, du har søgt efter.
    5 Viser din aktuelle placering.
    6 Få vist hjælp og indstillinger.

Sådan får du vist din placering på kortet

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Maps, og tap derefter på Icn sony google maps my location.

Sådan søger du efter en placering

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Maps.
    3. Indtast navnet i søgefeltet på den placering, du vil søge efter.
    4. Tap på Enter på tastaturet for at starte søgningen, eller vælg en af de placeringer, der foreslås, på listen. Hvis søgningen returnerer et resultat, angives placeringen af Icn sony google maps search result på kortet.

Sådan får du en rutevejledning

1. Tap på Icn sony google maps direction, mens der vises et kort.
    2. Vælg transportform, og indtast derefter startpunktet og destinationen. De anbefalede ruter vises på en liste.
    3. Tap på en valgmulighed på listen over anbefalede ruter for at få vist rutevejledningen på et kort.

Sådan gør du et kort tilgængeligt offline

1. Tap på søgefeltet, mens der vises et kort.
    2. Rul ned, og tap på Gør dette kortområde tilgængeligt offline nederst på skærmen. Det område, der vises på kortet, bliver gemt på enheden.

Sådan får du mere at vide om Google Maps™

• Tap på Icn sony google maps option menu, når du bruger Google Maps™, og tap derefter på Hjælp.