account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Gmail™

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

    Hvis du har en Google™-konto, kan du bruge appen Gmail™ til at læse og skrive e-mails.

    Scr sony gmail inbox overview
    1 Få vist en liste over alle Gmail-konti og seneste mapper
    2 Skriv en ny e-mail
    3 Søg efter e-mails
    4 Adgang til indstillinger og funktioner
    5 Liste over e-mails

    Sådan får du mere at vide om Gmail™

    • Når Gmail-appen er åben, skal du trække den venstre kant af skærmen til højre og tappe på Hjælp.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!