Viderestilling af opkald

Du kan viderestille opkald, f.eks. til et andet telefonnummer eller til en telefonsvarertjeneste. Du kan også viderestille opkald, der kommer ind på SIM-kort 1 til SIM-kort 2, når SIM-kort 1 ikke er tilgængeligt og omvendt. Denne funktion kaldes Dual SIM-tilgængelighed. Du skal aktivere den manuelt.

Sådan viderestiller du opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Viderestilling af opkald, og vælg en indstilling.
    5. Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og tap derefter på Aktivér.

Sådan slår du viderestilling af opkald fra

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Viderestilling af opkald.
    5. Vælg en indstilling, og tap derefter på Deaktiver

Sådan aktiverer du funktionen Dual SIM-tilgængelighed

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Dual SIM-indstillinger > Dual SIM-tilgængelighed.
    3. Træk skyderen ud for Dual SIM-tilgængelighed til højre.