Registrering af ansigter

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Du kan anvende registrering af ansigter til at få ansigter, der ikke er i centrum, i fokus. Kameraet søger automatisk efter op til fem ansigter, som angives med hvide rammer. En farvet ramme viser, hvilket ansigt der er i fokus. Der fokuseres på det ansigt, der er nærmest kameraet. Du kan også selv vælge, hvilket ansigt der skal være i fokus, ved at tappe på en af rammerne.

Sådan aktiverer du ansigtsregistrering

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, og vælg derefter Icn sony camera mode manual.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Icn sony camera cap mode normal.
    4. Tap på Fokustilstand > Registrering af ansigter.

Sådan tager du et foto ved hjælp af registrering af ansigter

1. Når kameraet er åbent, og Registrering af ansigter er aktiveret, skal du rette kameraet mod dit motiv. Der kan registreres op til fem ansigter, og hvert registreret ansigt indrammes.
    2. Tap på den ramme, du ønsker at vælge til fokus. Tap ikke, hvis du ønsker, at kameraet skal vælge fokus automatisk.
    3. Der vises en farvet ramme om det ansigt, der er i fokus. Tap på skærmen for at tage fotoet.