Indtastning af tekst med stemmeinput

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Når du indtaster tekst, kan du anvende stemmeinputfunktionerne i stedet for at skrive ordene. Du skal blot sige de ord, du vil indtaste. Stemmeinput er en eksperimentel teknologi fra Google™, og er tilgængelig for en række sprog og regioner.

For at aktivere stemmeinput

1. Når du indtaster tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen, skal du tappe på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Tast til indtastning i Google™ voice.
    4. Tap på Icn sony key and back for at gemme dine indstillinger. Et mikrofonikon Icn sony voice input mic only vises på tastaturet på skærmen.

Sådan indtaster du tekst med taleinput

1. Åbn tastaturet på skærmen.
    2. Tap på Icn sony voice input mic only. Når Icn sony voice input mic circle vises, skal du tale for at indtaste tekst.
    3. Når du er færdig, skal du tappe på Icn sony voice input mic circle igen. Den foreslåede tekst vises.
    4. Rediger teksten manuelt, hvis det er nødvendigt.

Tip

Tap på Icn keyboard options for at få vist tastaturet og indtaste tekst manuelt.