Computerværktøjer

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Der er forskellige tilgængelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at slutte enheden til en computer og håndtere indhold, såsom kontakter, film, musik og fotos.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion er en computersoftware med en samling af værktøjer og programmer, du kan anvende, når du tilslutter din enhed til en computer. Med Xperia™ Companion kan du:

• Opdatere og reparere din enheds software.
    • Overføre indhold fra din enhed ved brug af Xperia™ Transfer.
    • Tage backup og gendanne indhold på din computer.
    • Synkronisere medieindhold – kameraindhold, musik og afspillelister mellem din enhed og computer.
    • Gennemse filer på din enhed.

For at anvende Xperia™ Companion, skal du bruge en computer med internetforbindelse og et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller senere
    • Mac OS® X 10.8 eller senere

Få flere oplysninger og hent Xperia Companion.

Media Go™ til Microsoft®Windows®

Programmet Media Go™ til Windows®-computere hjælper dig med at overføre fotos, videoer og musik mellem din enhed og en computer. Få flere oplysninger, og hent Media Go™-programmet.

For at anvende programmet Media Go™, skal du have et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 10
    • Microsoft® Windows® 8 / 8.1
    • Microsoft® Windows® 7
    • Microsoft® Windows Vista®