Batteri- og strømstyring

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Enheden har et indbygget batteri. Du kan holde øje med dit batteriforbrug og se, hvilke programmer der bruger mest strøm. Du kan fjerne eller begrænse apps og aktivere et antal strømbesparelsesmetoder for at optimere dit batteri. Du kan også få vist en vurdering af, hvor meget batteritid, der er tilbage,og justere dine batteriindstillinger for at forbedre ydeevnen og få batteriet til at holde længere.

Sådan håndterer du batteriforbruget

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Strømstyring > Strømforbrug for app. Der vises en oversigt over programmer, som har høj trafikmængde af data, eller som du ikke har anvendt i lang tid.
    3. Gennemgå oplysningerne, og gør som krævet, for f.eks. at afinstallere et program eller begrænse dets anvendelse.

Sådan vises det, hvilke programmer, der bruger mest batteristrøm

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Strømstyring > Batteriforbrug.

Sådan vises den estimerede batteritid

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Strømstyring.

Strømbesparende tilstande

Der findes adskillige strømbesparende tilstande, du kan anvende, hvis du vil have, at batteriet holder længere:

STAMINA-tilstand
    Deaktiverer ‎Wi-Fi®‎ og mobildata, når skærmen er slået fra, og begrænser hardwareydeevnen. Icn sony stamina on vises i statuslinjen, når denne tilstand træder i kraft.
    Ultra STAMINA-tilstand
    Begrænser enhedens funktionalitet til kerneopgaver som opkald og afsendelse af SMS'er. Icn sony ultra stamina on vises i statuslinjen, når denne tilstand er aktiveret.
    Tilst. for lavt batt.forbrug
    Ændrer enhedens funktionalitet, f.eks. for at justere skærmens lysstyrke og indstillingen for skærmtimeout, når batteriniveauet er under en vis procent. Icn sony lbm on vises i statuslinjen, når denne tilstand træder i kraft.
    Placeringsbaseret Wi-Fi
    Indstiller enheden til kun at aktivere funktionen ‎Wi-Fi®‎, når den er i et område af et gemt ‎Wi-Fi®‎-netværk.
    Sæt baggrundsdata i kø
    Optimerer udgående trafik, når skærmen er slået fra, ved at sende date med foruddefinerede intervaller.

Sådan aktiveres en strømbesparende tilstand

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Strømstyring .
    3. For at aktivere din foretrukne tilstand skal du trække skyderen til højre eller markere det relevante afkrydsningsfelt og derefter eventuelt bekræfte.
    4. Hvis der ikke er en skyder eller et afkrydsningsfelt tilgængeligt, skal du tappe på navnet for den tilstand, du vil aktivere, og derefter eventuelt bekræfte.

Oversigt over funktionen STAMINA-tilstand

STAMINA-tilstand har en række funktioner, der tillader dig at optimere batteriets ydeevne:

Udvidet standby
    Forhindrer apps i at anvende datatrafik ved at deaktivere ‎Wi-Fi®‎ og mobildata, når skærmen er slukket. Du kan fravælge, at nogle apps og tjenester skal sættes på pause, når denne funktion er aktiv.
    STAMINA-ur
    Sætter netværksforbindelser på pause i situationer, hvor du ofte trykker på tænd/sluk-tasten for at kontrollere tiden.
    Udvidet brug
    Begrænser hardwareydeevnen, når du anvender din enhed.

Sådan aktiveres STAMINA-tilstandens funktioner

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Strømstyring , og tryk derefter på STAMINA-tilstand.
    3. Aktivér STAMINA-tilstanden, hvis den er deaktiveret.
    4. Markér afkrydsningsfelterne til de funktioner, du vil aktivere, og tap derefter på Aktiver, hvis du bliver bedt om det.

Sådan vælger du, hvilke apps der må køre i STAMINA-tilstand

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Strømstyring , og tryk derefter på STAMINA-tilstand.
    3. Aktivér STAMINA-tilstanden, hvis den er deaktiveret.
    4. Sørg for, at afkrydsningsfeltet Udvidet standby er markeret, og tap derefter på Apps aktive i standby > Tilføj apps.
    5. Rul til venstre eller højre for at få vist alle programmer og tjenester, markér derefter de relevante afkrydsningsfelter til de programmer, du vil køre.
    6. Tap på Udført, når du er færdig.