Baggrund og temaer

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Du kan tilpasse startskærmen til din egen stil ved hjælp af baggrundsbilleder og forskellige temaer. Du også ændre baggrundsbilledet på låseskærmen.

Scr sony homescreen wallpaper menu

Sådan ændrer du startskærmens baggrundsbillede

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Baggrunds​billeder, og vælg en indstilling.

Sådan indstiller du et tema

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Temaer.
    3. Vælg en indstilling, og følg instruktionerne på enheden.

Note

Når du ændrer et tema, ændres baggrunden også i visse apps.

Sådan ændrer du baggrundsbilledet på låseskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Tap på Indstillinger > Personliggørelse > Lock Screen.
    3. Vælg en indstilling, og følg derefter vejledningen for at ændre baggrundsbilledet.S