Startskærmsmenu for Album

Fra startskærmsmenuen for Album kan du gennemse alle dine fotoalbum, herunder album med fotos og videoer, der er taget med kameraet, og indhold, som du deler online via tjenester som PlayMemories Online, Picasa™ og Facebook. Når du er logget på disse tjenester, kan du håndtere indholdet, indsætte kommentarer til fotos og videoer og se kommentarer fra dine venner. Fra appen Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold, f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth®-teknologi og e-mail.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Få vist fotos og videoer ved hjælp af tjenesten PlayMemories Online
    2 Gå tilbage til startskærmen for Album.
    3 Få vist alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera
    4 Få vist alle de fotos og videoer, der er gemt i forskellige mapper på enheden.
    5 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    6 Få vist alle fotos med ansigter
    7 Få vist dine fotos i kort- eller globusvisning
    8 Få vist fotos og videoer på samme netværk
    9 Få vist fotos og videoer på Facebook™
    10 Få vist fotos og videoer i Picasa™
    11 Rul op eller ned for at få vist indhold

Note

Tjenesten PlayMemories Online er ikke tilgængelig i alle lande/områder.

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Album.Træk derefter venstre side af startskærmen for Album til højre.
    3. Tap på den ønskede onlinetjeneste og følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
    4. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
    5. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.