account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Om denne brugervejledning

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

    Det er Xperia™ E4g Dual-brugervejledningen til Android™ 4.4.4-softwareversionen. Hvis du er usikker på, hvilken softwareversion enheden kører, kan du kontrollere det i menuen Indstillinger. Du kan finde flere oplysninger om softwareopdateringer under Opdatering af enheden .

    Sådan kontrollerer du din enheds aktuelle softwareversion

    1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Android-version.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!