Sådan anvender du placeringstjenester

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4g Dual

Placeringstjenesterne tillader apps som f.eks. kort og kameraet at anvende information fra Wi-Fi®-net såvel som Global System (GPS)-information til at bestemme din omtrentlige placering. Hvis du ikke er inden for en klar udsynslinje til GPS-satellitter, kan din enhed bestemme din placering ved at anvende Wi-Fi®-funktionen.

For at anvende enheden til at finde ud af, hvor du er, skal du aktivere placeringstjenesterne.

Sådan aktiverer du placeringstjenester

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Placering.
    3. Træk skyderen ud for Placering til højre.
    4. Tap på Acceptér for at bekræfte.

For at tillade, at Google-apps kan få adgang til din placering

1. Sørg for, at du er logget på Google™-kontoen fra enheden.
    2. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Find, og tap på Indstillinger > Google > Placering.
    4. Træk skyderen ud for Placering til højre.
    5. Tap på Acceptér for at bekræfte.

Forbedring af GPS-nøjagtighed

Første gang du anvender enhedens GPS-funktion, kan det tage 5 til 10 minutter, inden din placering bliver fundet. Sørg for at have frit udsyn til himlen for at hjælpe søgningen på vej. Stå stille, og tildæk ikke GPS-antennen (det markerede område på billedet). GPS-signaler kan passere gennem skyer og plastik, men ikke gennem de fleste faste genstande, f.eks. bygninger og bjerge. Flyt til en anden placering, hvis din placering ikke er fundet efter et par minutter.

Ill sony 14ca gps