Der er ingen netværksdækning eller mobildataforbindelse

• Hvis der ikke er nogen netværksdækning, skal du benytte følgende fremgangsmåde:
      • Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.
      • Sørg for, at du har indstillet enheden til at bruge den netværkstype, som dit SIM-kort understøtter. Kontakt netværksoperatøren, hvis du ikke ved, hvilke netværkstyper der understøttes.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Tap på på Startskærm.
        2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk .
        3. Tap på Netværkstilstand .
        4. Vælg en netværkstilstand.
      • Kontrollér, at flytilstand er slået fra.

Sådan slår du flytilstand fra

1. Tap på på din Startskærm.
        2. Tap på Indstillinger > Mere... .
        3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Flytilstand .
      • Kontrollér ikonet for signalstyrke på statuslinjen for at sikre, at enheden har forbindelse til et netværk. Hvis signalet er svagt, eller du ikke har noget signal, skal du gå til en åben plads eller tættere på et vindue.
      • Kontrollér, at SIM-kortet fungerer korrekt. Sæt SIM-kortet i en anden enhed. Hvis det fungerer, er det sandsynligvis enheden, der er årsag til problemet. I dette tilfælde skal du kontakte det nærmeste Sony Mobile-servicecenter.
      • Søg efter et netværk fra enheden for at kontrollere, om der er nogle tilgængelige netværk.

Sådan søger du efter tilgængelige mobilnetværk

1. Tap på på din Startskærm.
        2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Tjenesteudbydere .
        3. Vælg et netværk på den liste, der vises.
      • Hvis enheden ikke modtager noget netværkssignal, eller signalet er for svagt, skal du kontakte netværksoperatøren og sikre, at netværket har dækning der, hvor du er.
    • Hvis der ikke er nogen mobildataforbindelse, skal du benytte følgende fremgangsmåde:
      • Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.
      • Sørg for, at du har abonnement til at bruge internettet over et mobilnetværk. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.
      • Kontrollér, om STAMINA-tilstand er aktiveret. Når STAMINA-tilstand er aktiveret, sætter den mobildata og Wi-Fi® -forbindelser på pause, når skærmen er slukket. Hvis dette er årsagen til forbindelsesproblemet, kan du prøve at udelukke, at visse apps og tjenester sættes på pause, eller du kan deaktivere STAMINA-tilstand midlertidigt.

Sådan vælger du, hvilke apps der må køre i STAMINA-tilstand

1. Tap på på din Startskærm.
        2. Tap på Indstillinger > Strømstyring , og tap derefter på STAMINA-tilstand .
        3. Aktivér STAMINA-tilstand, hvis den er deaktiveret.
        4. Sørg for, at funktionen Udvidet standby er slået til, og tap derefter på Apps aktive i standby > Tilføj apps .
        5. Rul til venstre eller højre for at få vist alle programmer og tjenester, markér derefter de relevante afkrydsningsfelter ud for de programmer, du vil køre.
        6. Tap på Udført , når du er færdig.
        1. Tap på på din Startskærm.
        2. Find og tap på Indstillinger > Strømstyring .
        3. Tap på til/fra-kontakten ved siden af STAMINA-tilstand .
      • Gå til et andet område, og prøv igen. I områder med dårlig modtagelse, hvor der kan være problemer med netværksudbyderens basestation, kan mobildataforbindelsen gå tabt, og du kan derfor være nødt til at gå til et andet område.
      • Når du bruger din enhed, når du er på farten, kan mobildataforbindelsen gå tabt på grund af problemer med netværksudbyderens netværk.
      • Nogle gange opretter enheden kun forbindelse til langsommere GSM-netværk (2G) og ikke netværk som f.eks. WCDMA (3G) eller LTE (4G) med en højere hastighed. Det skyldes, at enheden automatisk skifter mellem mobilnetværk, afhængigt af hvilke mobilnetværk der er tilgængelige i forskellige områder. Du kan indstille enheden til at bruge en bestemt mobilnetværkstilstand manuelt. Når du skifter netværkstilstand, kan det nogle gange tage op til flere minutter, før enheden opretter forbindelse til et netværk igen.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Tap på på Startskærm.
        2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk .
        3. Tap på Netværkstilstand .
        4. Vælg en netværkstilstand.
    • Hvis problemet ikke blev løst med en af de nævnte løsninger, kan du prøve at udføre disse handlinger efter hinanden. Kontrollér efter første handling, om problemet er løst, før du prøver den næste handling.
      • Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.
      • Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
        2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
        3. Computer: Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
        4. Vælg Backup på hovedskærmen.
        5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.

For at undgå, at enheden skades permanent, må du ikke genstarte den, mens der udføres en nulstilling.

1. Inden du starter, skal du sørge for at tage backup af alle vigtige data, der er gemt i enhedens interne hukommelse, på et hukommelseskort eller i en anden ikke-intern hukommelse.
        2. Fra Startskærm, tap på .
        3. Søg og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling > Gendannelse af fabriksdata .
        4. For at slette information, som f.eks. billeder og musik, fra dit interne lager, skal du markere Slet internt lager afkrydsningsfeltet.
        5. Tap på Nulstil telefon .
        6. Tegn skærmoplåsningsmønsteret, hvis du bliver bedt om det, eller angiv din adgangskode eller PIN-kode til oplåsning af skærmen for at fortsætte.
        7. For at bekræfte skal du tappe på Slet alt .

Enheden vender ikke tilbage til en tidligere softwareversion af Android™, når du udfører en nulstilling til fabriksdata.

Hvis du glemmer din adgangskode til oplåsning af skærmen, din PIN-kode eller dit mønster, kan du anvende enhedens reparationsfunktion i Xperia™ Companion for at slette sikkerhedslaget. Du skal oplyse dine logon-detaljer til din Google-konto for at gennemføre denne operation. Når du kører reparationsfunktionen, geninstallerer du softwaren til enheden, og du kan muligvis miste nogle personlige data under processen.